Warning: Declaration of GTranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate.php on line 0
Fantastisk børnemusik | NinjaTool inc.

Fantastisk børnemusik

Posted by on September 9, 2011

Én af de mest fantastiske børneplader jeg har stødt på, har jeg desværre ikke kunnet finde siden jeg lånte den ud / afleverede den tilbage til nogen… Der er en Finn Th. Bachman-plade fra sen-70’erne / start-80’erne, der hedder Robin Hood, og som indeholder en masse fede klassikere udsat for rigtig musik og dårligt engelsk. Heldigvis er alle sange på dansk, men lige netop titelsangen lider en anelse under en udtale der sender Ròbin til Sjervut :) Ellers er den spækket med klassikere som Flyv lille påfugl og Der sad to katte, men også en del egne kompositioner som dufter langt væk af julehygge, børnehave i de tidlige 80’ere og danske børne-traditioner.

Jeg har på syndig vis vedlagt en mp3-samling af hele pladen, som den er kommet til at lyde efter først at være overspillet til minidisk og derefter via analoge linjer optaget på min arbejdscomputer. Hvis nogen skulle ligge inde med en original og mene at jeg forbryder mig mod eksisterende copyright ved at lægge den til offentligt haps, hører jeg meget gerne fra jer, da jeg ellers vil fortsætte min antagelse om at jeg selv har fundet på pladens eksistens. Den er nemlig intet mindre end umulig at få fat i :(

Finn Th. Bachman – Robin Hood

 1. Robin Hood
 2. Flyv lille påfugl
 3. Glade og sure
 4. Der brænder en ild
 5. Riz raz filliongongong
 6. Der sad to katte på et bord
 7. Bondens gård
 8. Jonas har en lille kat
 9. I en skov en hytte lå
 10. Årstiderne
 11. Vil du
 12. Lenas kat
 13. En pige gik i enge
 14. Anna Diana

Nyd pladen og spil den for jeres MGP-ramte børn, så de har en idé om hvordan rigtig musik lyder.

 

Uh! Og PS: Lige et betragteligt nyere, men stadig ret fantastisk bud på en bogstavsang. Nu leveret af Trolle og TormodVolaker har en fed lyd <- sangen kan downloades fra BandBase

 

 

 

 

Leave a Reply


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function fetch_rss() in /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-content/plugins/wp-cron/wp-cron-dashboard.php:18 Stack trace: #0 /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-includes/class-wp-hook.php(298): wp_cron_dashboard('') #1 /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters('', Array) #2 /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-content/plugins/wp-cron/wp-cron.php(62): do_action('wp_cron_hourly') #4 /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-includes/class-wp-hook.php(298): wp_cron_hourly_exec('') #5 /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #6 /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #7 /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-includes/load.php(677): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /var/www/ninjatool.dk/blog/wp-content/plugins/wp-cron/wp-cron-dashboard.php on line 18